Instituti Ish të përndjekurit politikë Ministria e Mirëqenies Sociale dhe Rinisë

Monday May 23rd, 2016

(Shqip) Vizita e Drejtorit të Përgjithshëm në Qendrën e Përkujtimores Bautzen, Gjermani

Filed under: Lajme — IIP IIP @ 08:27 AM

Sorry, this entry is only available in Albanian.

Powered by WordPress