Vizita e Drejtorit të Përgjithshëm në Poloni

Vizita e Drejtori  i Përgjithshëm ne Poloni.

Drejtori  i Përgjithshëm i Institutit Ish të Përndjekurve Politikë, me  ftesë të Institute of National Remembrance udhetoi drejt Varshaves, në Poloni për nje vizitë pune. Respektivisht në datat  23 – 26 Qershor. Kjo vizitë pati si qëllim marrjen e eksperiencës dhe asistencës së mundëshme të ofruar nga homologet polake. Intenerari i vizites ishte si më poshtë:

– Dt. 23 Qershor – takim në Varshave me perfaqësues të Institute of National Remembrance dhe prokurorin e institucionit z. Marcin Gołubiewicz.foto1

– Dt. 24 Qershor – takim në Bialystok me Z. Zwolski në një site zhvarrimesh të viktimave të komunizmit.
foto2

– Dt. 25 – 26 Qershor, pjesemarrje në konferencën ndërkombëtare në Bialystok për gjetjen e të zhdukurve nga rregjimet totalitare (nazist/komunist).